راهنمای استفاده اعضا از کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علوم پزشکی قم
از طریق کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علوم پزشکی قم به آدرس lib.muq.ac.ir امکان دسترسی به کلیه منابع کتابخانه های دانشکدهای پزشکی، دندان پزشکی، بهداشت، پرستاری، طب سنتی، دین و سلامت
و ...( و کتابخانه های بیمارستانی (کامکار، فرقانی- نکویی، شهید بهشتی، حضرت معصومه و ...) از طریق شبکه اینترانت دانشگاه به آدرس lib.muq.ac.ir فراهم شده است و کلیه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم می توانند از کتابخانه های عضو از طریق کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علوم پزشکی قم استفاده نمایند.
 جهت ثبت نام:
پس از ورود به صفحه وب سایت کتابخانه به آدرس lib.muq.ac.ir از منو بالای صفحه گزینه ثبت نام را انتخاب نمایید و پس از ثبت نام به صورت فرد حقیقی وارد سیستم شوید.

و پس از ثبت نام به صورت حقیقی ارسال درخواست جهت کتابخانه مورد نظر نمایید.

  • 1399/01/17 - 13:03
  • 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
.

دسترسی به آخرین یافته های علمی و نیز اطلاعات و آمار تحلیلی درمورد کروناویروس

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: نماگرکووید-19 (با نام انگلیسی ISC COVID-19 Visualizer) سامانه ای است که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) راه‌اندازی شده است و اطلاعات لحظه ای در مورد بیماری کروناویروس 2019 شامل آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان، گزارش های آماری و مقالات علمی ارائه می دهد.

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: نماگرکووید-19 (با نام انگلیسی ISC COVID-19 Visualizer) سامانه ای است که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) راه‌اندازی شده است و اطلاعات لحظه ای در مورد بیماری کروناویروس 2019 شامل آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان، گزارش های آماری و مقالات علمی ارائه می دهد. هدف از راه اندازی این سامانه تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته های جدید علمی در مورد این بیماری و کمک به پژوهشگران، سیاستگذاران حوزه سلامت و عموم مردم جهت پاسخ دهی مطلوب به این همه گیری جهانی است. اطلاعات این پایگاه شامل آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری به تفکیک کشور و جدیدترین مقالات علمی به صورت روزانه به‌روزرسانی می شود. این سامانه دارای یک نقشه جهانی از وضعیت همه گیری بیماری کووید-19 است که می‌توان با جستجو در آن تازه ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان شدگان و همچنین نسبت های ابتلا به جمعیت را به تفکیک هر کشور مشاهده نمود. ساختار رنگ بندی نقشه نیز بر اساس نرخ و شدت رخداد بیماری در هر کشور، طیفی از تیره تا روشن را نمایان می سازد. این سامانه همچنین مجموعه ای منحصربفرد و گسترده از تازه ترین مقاله علمی منتشرشده و پیش چاپ در زمینه بیماری کروناویروس جدید 2019 به همراه متن کامل این مقالات را در دسترس محققان قرار می دهد. آدرس وبگاه این سامانه https://maps.isc.gov.ir/covid19/ بوده که از طریق وبگاه اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به نشانی https://www.isc.gov.ir/ در دسترس خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 35801